ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων


Κατασκευή ιστοσελίδων

Αποκτήστε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που αλλάζει διάσταση και εμφανίζεται τέλεια σε κινητά και tablet (mobile ready).

Κατασκευή E-shop

Η επιχείρηση σας θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και θα πουλάει τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα ή ακόμα και σε όλο το κόσμο!

SEO

Θέλετε να βελτιώσετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας; Θέλετε να βγαίνετε στα πρώτα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης; Η εξειδίκευση μας είναι στη διάθεση σας.

Branding

Δημιουργία ταυτότητας και εικαστική αποτύπωση της εταιρικής σας εικόνας. 

Google Adwords

Με τις πληρώτικες διαφημίσεις Adwords η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google. Πληρώνετε βάσει των κλικ & των εμφανίσεων.

Social Media Marketing

Ολοκληρωμένες λύσεις για την επαγγελματική προβολή σας στα social media. Διαφημιστικές καμπάνιες και facebook applications καθώς επίσης προφίλ σε twitter, pinterest και instagram.

δείτε επίσης...

Αφού κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρίας σας έπειτα προχωράμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή ιστοσελίδων δεν περιορίζεται μόνο στην όμορφη εμφάνιση αλλά στη δημιουργία ιστοσελίδων που συνδυάζει όμορφη-μοναδική εμφάνιση και συμβάλει-ανταποκρίνεται στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι σημαντική για να έχουν οι επισκέπτες σας μία ευχάριστη εμπειρία κατά τη πλοήγηση τους. Επίσης εξασφαλίζει και τη παραμονή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε όλες οι σελίδες να φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπταΓρήγορη ιστοσελίδα και με ευχάριστη πλοήγησή σημαίνει επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες!

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet για την πλοήγησή τους. Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται εξίσου όμορφη σε όλες τις οθόνες: κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop, monitor (responsive design).