ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΑΕΠΠ

Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) της Γ’ λυκείου. Προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

PHP - CSS - MySQL

Άτομα που χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό, θέλουν να μάθουν να αναπτύσσουν ιστοσελίδες, από μια απλή εταιρική παρουσίαση μέχρι και πολύπλοκες διαδικτυακές εφαρμογές.

HTML5 / JAVASCRIPT / CSS

Άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την ανάπτυξη ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών, αλλά και προγραμματιστές που αναζητούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους με τις νέες εκδόσεις της HTML και της CSS

JAVA/ C / C++

Άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στον προγραμματισμό ή επιθυμούν να παρακολουθήσουν πανεπιστημιακά προγράμματα πληροφορικής, αλλά δεν έχουν καμία σχετική εκπαίδευση ή εμπειρία ή ακόμα και άτομα που ενδιαφέρονται για ανάπτυξη εφαρμογών σε συσκευές Android.

SEO & INTERNET MARKETING

Μαθήματα Προώθησης Ιστοσελίδων – Internet Marketing – SEO – Google Adwords – Social Media – Email Marketing

Τα Μαθήματα Προώθησης Ιστοσελίδων (Internet Marketing) στοχεύουν στην εξοικείωση με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων SEO (Search Engine Optimization), προκειμένου η ιστοσελίδα να είναι “φιλική” προς τις μηχανές αναζήτησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Εργαλείο Σχεδιασης & ανάπτυξης ιστοσελίδων WORDPRESS . Η χρήση του απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο στους “ειδικούς”. Με το WORDPRESS , μπορούμε εύκολα – χωρίς προγραμματισμό – να δημιουργήσουμε website, blog, e-shop κλπ καθώς και να διαχειριστούμε το περιεχόμενο αυτών (content management).

Μην διστάσετε επικοινωνήστε μαζί μου τώρα και Ενημερωθείτε για ότι σας ενδιαφέρει!